Τα έργα EVENTS & PODIUM στο Συνέδριο RTR 2024!

Η ερευνητική μας ομάδα βρέθηκε στο διεθνούς φήμης συνέδριο RTR 2024 για να παρουσιάσει τις εξελίξεις και τα ως τώρα αποτελέσματα σε δυο σημαντικά έργα που συντονίζει η ομάδα μας! Ο Δρ. Βασίλης Σούρλας και ο Δρ. Βασίλης Ρούγγας βρέθηκαν στις Βρυξέλλες την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου με τα έργα PODIUM και EVENTS.

Ο Δρ. Σούρλας εκπροσώπησε το έργο PODIUM, παρουσιάζοντας τους στόχους του έργου και την αρχιτεκτονική του PODIUM που θα εφαρμοστεί στα 3 Living Labs στη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία.

Το session συντόνισε ο Pedro Alfonso Pérez Losa από την CINEA – European Climate, Infrastructure and Environment Executive Agency και ο Hamid Zarghampour από το την Trafikverket ενώ στο session συμμετείχαν και εκπρόσωποι άλλων συναφή  έργων  όπως το AUGMENTED CCAM και το MobiDataLab.

Ο Δρ. Ρούγγας παρουσίασε τα ως τώρα αποτελέσματα του έργου EVENTS που αφορούν κυρίως την Αρχιτεκτονική των Συστήματων, την δημιουργία δεδομένων και νέα σύνολα δεδομένων και τα μηνύματα συλλογικής αντίληψης των αυτόνομων οχημάτων καθώς και τον αναμενόμενο αντίκτυπο αυτών των αποτελεσμάτων στον κλάδο. Το session συντόνισε ο Γεώργιος Σάρρος από το CINEA – European Climate, Infrastructure and Environment Executive Agency και η Oihana Otaegui από τη Vicomtech ενώ συμμετείχαν εκπρόσωποι των αδελφών έργων CONNECT και SELFY.

Μάθετε περισσότερα!

RTR: https://rtrconference.eu/

PODIUM: https://podium-project.eu/

EVENTS: https://www.events-project.eu/

Please share this