Τελική Παρουσίαση των Αποτελεσμάτων του HYPERION

Μετά από περισσότερα από τέσσερα χρόνια γεμάτα έρευνα και δοκιμές σε 4 πόλεις της Ευρώπης, το ταξίδι του ευρωπαϊκού έργου HYPERION ολοκληρώνεται με αξιόλογα επιτεύγματα  για την βιωσιμότητα της ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς!

Η ερευνητική μας ομάδα ISENSE, συντονιστής του έργου, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στην Τελική Παρουσίαση του HYPERION που θα λάβει χώρα στις 20 Απριλίου 2023, 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. στη Βενετία, στο Palazzo Cavalli Franchetti | Instituto Veneto di Scienze Lettere ed Arti.

Μπορείτε να κάνετε εύκολα την εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

https://www.eventbrite.it/e/hyperion-final-conference-tickets-574165423237

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια σειρά από διαδραστικές παρουσιάσεις και επιδείξεις των εφαρμογών αλλά και των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν  στα πλαίσια του έργου με στόχο την δημιουργία μιας Ολοκληρωμένης Πλατφόρμας Αξιολόγησης της Ανθεκτικότητας Μνημείων Πολιτιστικής Κληρονομίας. Η πλατφόρμα αυτή θα βοηθήσει τις τοπικές αρχές αλλά  και τους διαχειριστές πολιτιστικής κληρονομιάς να κατανοήσουν καλύτερα τις απειλές και τους κινδύνους των μνημείων και να λάβουν έγκαιρες αποφάσεις για την προστασία και την αποκατάσταση τους, συμβάλλοντας συνολικά στη βιώσιμη αναδιοργάνωση των απειλούμενων ιστορικών περιοχών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να δείτε την ατζέντα της εκδήλωσης, επισκεφθείτε το: https://go.iccs.gr/qhjfvr ή την επίσημη ιστοσελίδα του έργου: https://www.hyperion-project.eu/

Please share this