Ο Φώτιος Κωνσταντινίδης από το ISENSE Group βραβεύεται από το 4ο Διεθνές Συνέδριο Industry 4.0 and Smart Manufacturing

Άλλη μια ευχάριστη στιγμή για την ομάδα μας!

Το ISENSE Group, με την εκπροσώπηση του Φώτιου Κωνσταντινίδη, είχε τη χαρά να συμμετέχει στο 4ο Διεθνές Συνέδριο Industry 4.0 and Smart Manufacturing που έλαβε χώρα στο Upper Austria University of Applied Sciences – Hagenberg Campus στο Λιντς της Αυστρίας στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2022.

Ο Φώτιος Κωνσταντινίδης, Project Manager της ομάδας μας, παρουσίασε το επιστημονικό άρθρο “Multi-sensor cyber-physical sorting system (CPSS) based on Industry 4.0 principles: A multi-functional approach “ στα πλαίσια του νέου ευρωπαϊκού έργου PLASTICE.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου διοργανώθηκε επίσης μια ειδική συνεδρία σχετικά με το Machine Vision και το Industry 4.0  την οποία συντόνισέ η ερευνητική μας ομάδα και στην οποία παρουσιάστηκαν επιστημονικά άρθρα που μπορούν να αποτελέσουν μέρος της νέας εποχής του Industry 4.0/ Industry 5.0.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την βράβευση του Φώτιου Κωνσταντινίδη ως εξαίρετο μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Προγράμματος του οποίου η οξυδερκής ανατροφοδότηση και υποστήριξη βοήθησε τους συγγραφείς να βελτιώσουν ουσιαστικά τα επιστημονικά τους άρθρα.

Please share this