Το έργο MOSES βραβεύεται ως Project of the Year 2022

Το ευρωπαϊκό έργο MOSES, είχε την τιμή να βραβευτεί από το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) λαμβάνοντας το Βραβείο Αριστείας Logistics “Μέγας Αλέξανδρος – Project of the Year 2022”. Η βράβευση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του 6th International Logistics Forum που έλαβε χώρα την 1 Ιουνίου 2023 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Στάθης Μακαντάσης Διευθυντής Logistics στη Δέλτα Τρόφιμα Α.Ε παρουσίασε τα βραβεία  ενώ το βραβείο του MOSES παρέλαβε ο κ. Αγγελός Αμδίτης, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης ΕΠΙΣΕΥ/ΕΜΠ.

Στόχος του βραβείου Μέγας Αλέξανδρος είναι να αναδείξει έργα, καινοτόμες λύσεις και βέλτιστες πρακτικές και ταυτόχρονα να ενισχύσει την εξωστρέφεια των Ελληνικών Logistics. Το διακριθέν έργο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ετήσιο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό των ELA Awards που διοργανώνει ο European Logistics Association – ELA με συμμετοχές από́ 34 χώρες μέλη του.

Το ευρωπαϊκό έργο ΜΟSES Το MOSES είναι ένα φιλόδοξο έργο, που διαθέτει σημαντικό δυναμικό καινοτομίας στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόλου της ναυτιλίας μικρών αποστάσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στην Ευρώπη. Το έργο καλύπτει τόσο τις πτυχές σχεδιασμού πλοίων, όσο και τα εργαλεία λογισμικού και τα συνοδευτικά μοντέλα διακυβέρνησης για τη βελτίωση των σχετικών διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Γεφυρώνοντας διαφορετικούς τομείς – της επιστήμης, βιομηχανίας, ναυτιλίας, εφοδιαστικής και λειτουργίας λιμένων-, το MOSES θα παρέχει ένα εύφορο έδαφος για την ανταλλαγή δεξιοτήτων και εξειδικευμένης γνώσης, ενθαρρύνοντας τη μεταφορά τεχνολογίας/τεχνογνωσίας και ενσωματώνοντας ουσιαστικές συνέργειες μεταξύ των εταίρων.

Μάθετε περισσότερα στο https://moses-h2020.eu/

 

Please share this