Eκδήλωση του έργου FENIX: Transportation and Supply Chain in Greece’

Με μεγάλη χαρά η κοινοπραξία του έργου FENIX σας προσκαλεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στις 9:30 π.μ. στο Ζάππειον Μέγαρο στην ημερίδα που διοργανώνει με τίτλο «Μεταφορές και Εφοδιαστική Αλυσίδα στην Ελλάδα».

Εξέχοντες ομιλητές θα συζητήσουν καίρια ζητήματα και εξελίξεις στον τομέα των Μεταφορών και της Εφοδιαστικής όπως οι κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ψηφιοποιημένες εμπορευματικές μεταφορές και τα Logistics, τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του FENIX στην Ελλάδα, την καθιέρωση ψηφιακών υπηρεσιών στην ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα και τις διεθνείς προκλήσεις και την ανταγωνιστική ανάπτυξη της ελληνικής εφοδιαστικής & των πολυτροπικών μεταφορών.

Από την ερευνητική μας ομάδα ISENSE,  ο Δρ. Α. Αμδίτης, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης του ΕΠΙΣΕΥ – ΕΜΠ και o Γ. Κανελλόπουλος, επικεφαλής της υπό-ομάδας Logistics θα δώσουν την δική τους οπτική σε σχέση με την  καθιέρωση ψηφιακών υπηρεσιών στην ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών εισαγωγής και εξαγωγής στον εμπορευματικό Λιμένα Πειραιά, αντίστοιχα.

Στην ημερίδα θα παραστούν εκπρόσωποι τόσο από τον ελληνικό κυβερνητικό χώρο, από διεθνείς και ελληνικούς οργανισμούς, από τον ερευνητικό κλάδο και τον κλάδο επιχειρήσεων. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας_FENIX AGENDA. Για την παρουσία στην εκδήλωση δεν απαιτείται προεγγραφή.

Το έργο FENIX αναπτύσσει το πρώτο πανευρωπαϊκό ψηφιακό δίκτυο πληροφόρησης και ανταλλαγής δεδομένων στις Μεταφορές και τα Logistics, ενοποιώντας ψηφιακά την ελληνική με την ευρωπαϊκή αγορά και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας και αναμένεται να ολοκληρώσει την ερευνητική του δράση το προσεχές διάστημα. Μάθετε περισσότερα για το έργο και τον ελληνικό πιλότο στο https://fenix-network.eu/pilot-site-greece/

Please share this