Το I-SENSE Group στο CIVITAS Forum 2024

Το CIVITAS Forum 2024, η εμβληματική εκδήλωση της CIVITAS Initiative, παρέχει την ιδανική ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με αντιπροσώπους των πόλεων, τους ειδικούς και τα ερευνητικά έργα που οδηγούν την καινοτομία στην έξυπνη, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμη κινητικότητα, καθώς και να ανταλλάξετε ιδέες και να γνωρίσετε τους φορείς που αλλάζουν την αστική κινητικότητα σε όλη την Ευρώπη! Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Πάρμα της Ιταλίας!

Το I-SENSE, ως συντονιστής του έργου ELABORATOR, δεν μπορούσε να χάσει την ευκαιρία! Ο Ιάσονας Σιούτης, ο day-to-day project manager του έργου, συμμετείχε στη συνάντηση συντονιστών των ερευνητικών έργων CIVITAS στις 30 Σεπτεμβρίου και παρακολούθησε τα πολύ ενδιαφέροντα εργαστήρια και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 1-3 Οκτωβρίου!

Το έργο ELABORATOR είχε μια δυναμική παρουσία συνολικά!  Η POLIS ήταν επικεφαλής του ELABORATOR booth και οι εταίροι URBANA και ΑΜΑΤ συμμετείχαν στις συνεδρίες ‘How community-driven initiatives can fundamentally reshape and improve urban transportation systems?’  και ‘Creating Universal Accessibility: How Can We Fulfil Mobility as a Right through Engagement, Data and Services for All?’ αντίστοιχα!

Please share this