Hi-Drive Summer School 2024: Διαμορφώνοντας το Μέλλον της Αυτοματοποιημένης Οδήγησης

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2ου Hi-Drive Summer School που φέτος διεξήχθη Βουλιαγμένη στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνοντας 60 συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη με στόχο να αναδειχθούν και να συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στις τεχνολογίες αυτοματοποιημένης οδήγησης. Με τη συνδιοργάνωση της ομάδας μας και υπό την επίβλεψη του Δρ. Άγγελου Αμδίτη, το πλούσιο πρόγραμμα περιλάμβανε τέσσερις ενδιαφέρουσες συνεδρίες με 11 παρουσιάσεις από κορυφαίους επιστήμονες και επαγγελματίες στο χώρο, καθώς και επτά posters από ανερχόμενους ερευνητές από όλη την Ευρώπη. Μέλη της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής διετέλεσαν η Αναστασία Μπολοβίνου και η Σέβη Χριστοφόρου από την ομάδα μας, σε συνεργασία με την Natasha Merat, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Leeds. Ενεργό ρόλο είχαν επίσης ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος και η Έλενα Δασκαλάκη, ερευνητές της ομάδας μας, μέσα από το συντονισμό δυο συνεδριών του προγράμματος.

Στο θερινό σχολείο συμμετείχαν φοιτητές και νέοι επιστήμονες πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους, να συνδιαλεχθούν με διακεκριμένους επιστήμονες και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με νέους ερευνητές που επίσης δραστηριοποιούνται στην έρευνα της αυτοματοποιημένης οδήγησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά σημεία του 2ου Hi-Drive Summer School μπορείτε να διαβάσετε στα αγγλικά εδώ , ενώ όλες οι παρουσιάσεις θα είναι σύντομα διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του έργου εδώ: 2nd Hi-Drive Summer School

Please share this