Η καινοτομία στο έργο PILOTING δίνει στο ΕΠΙΣΕΥ τον τίτλο του ‘key innovator’

Το Ευρωπαϊκό έργο PILOTING είχε ως στόχο τη βελτίωση και συντήρηση κρίσιμων οδικών υποδομών όπως γέφυρες και σήραγγες αλλά και σημαντικών βιομηχανικών υποδομών, όπως αυτών ενός διυλιστηρίου. Στο πλαίσιο του έργου PILOTING αναπτύχθηκαν πολλές καινοτομίες και είμαστε περήφανοι που αρκετές από αυτές, αναπτύχθηκαν την ομάδα μας I-SENSEGroup/ICCS. Σύμφωνα με το  Innovation Radar της ΕΕ το I-SENSEGroup/ICCS να είναι μεταξύ των βασικών καινοτόμων του έργου!

Στόχος του Innovation Radar είναι να κάνει ορατές και προσβάσιμες στο κοινό μέσω της πλατφόρμας του, πληροφορίες σχετικά με καινοτομίες που προκύπτουν από έργα υψηλής ποιότητας που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ. Αυτό θα δείξει στους πολίτες τις πολλές εξαιρετικές τεχνολογικές και επιστημονικές προόδους που πραγματοποιούνται από ερευνητές και καινοτόμους σε όλη την Ευρώπη, που χρηματοδοτούνται για λογαριασμό τους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στην ιστοσελίδα του Innovation Radar παρέχονται πληροφορίες σχετικά με την κάθε καινοτομία, το πόσο πιθανό είναι να βγει στην αγορά και τον οργανισμό που ήταν επικεφαλής.

Πίσω από την επιτυχία αυτή της ομάδας μας, βρίσκεται η ομάδα που δούλεψε στο έργο εκπροσωπώντας το isense: Δρ Γιώργος Τσιμικλής (TMAT responsible), Βαλάντης  Τσιάκος (Division Leader),  Δρ  Τάσος Γεωργακόπουλος (Technical coordinator), (Κατερίνα Καραγιαννοπούλου (Scientific Project Manager), Κωνσταντίνος Ρούτσης (Software developer), Μαρία Τσιριγώτη(Dissemination and Communication).

Please share this