Το ΕΠΙΣΕΥ ώς ‘Κey Innovator’ σύμφωνα με το EU Innovation Radar: καινοτομία σε 5G και IoT για την υποστήριξη του λιμένα

Είμαστε περήφανοι που μία από τις καινοτομίες που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του έργου 5G-LOGINNOV (χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Horizon 2020) ξεχώρισε στο Innovation Radar της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το ΕΠΙΣΕΥ αναγνωρίστηκε ως “Key Innovator”.

Πρόκειται για την Πλατφόρμα 5G και IoT που υποστηρίζει τις λειτουργίες λιμένος με  NFV-MANO (innovation title: 5G and IoT Platform in Port Operations with NFV-MANO support;). O βαθμός ωριμότητας της καινοτομίας στην αγορά που αποδίδεται σύμφωνα με την ανάλυση του EU Innovation Radar είναι πολύ υψηλος – Tech Ready- (περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την κατηγοριοποίηση παρέχονται εδώ)

Η πλατφόρμα Innovation Radar βασίζεται στις πληροφορίες και τα δεδομένα που συλλέγονται από ανεξάρτητους ειδικούς που συμμετέχουν στην ανασκόπηση των τρεχόντων ερευνητικών και καινοτόμων έργων που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στόχος είναι να καταστεί η πληροφορία σχετικά με τις καινοτομίες που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ και προέρχονται από υψηλής ποιότητας έργα ορατή και προσβάσιμη στο κοινό μέσω της πλατφόρμας Innovation Radar της ΕΕ.

Please share this