Skip to content
  • ICCS
  • ICCS
  • About
  • Research
  • Καινοτομία
  • Resources
    • Blog- H Έρευνα που μας εμπνέει!
    • Video Gallery
  • News Corner
  • Αγγλικά
  • About
  • Research
  • Καινοτομία
  • Resources
    • Blog- H Έρευνα που μας εμπνέει!
    • Video Gallery
  • News Corner
  • Αγγλικά
  • Εναέρια ρομποτικά οχήματα και έξυπνα συστήματα για τη συντήρηση κρίσιμων οδικών υποδομών μέσα από το PILOTING (01.08.22) 

  • Δοκιμές στην Εγνατία οδό με καινοτόμες τεχνολογίες που υπόσχονται να αυξήσουν την ανθεκτικότητα του Ελληνικού οδικού δικτύου (10.06.22)
  • Οι Έλληνες νέοι σε διάλογο με την επίτροπο Μεταφορών της ΕΕ για το μέλλον των μετακινήσεων (08.06.22)
  • EU Transport on Track for a Sustainable and Green Future’: a dialogue with EU Commissioner for Transport in Athens (08.06.2022) 
  • Για πρώτη φορά ζωντανή επίδειξη αυτοματοποιημένης διέλευσης φορτηγών στο διασυνοριακό διάδρομο Ελλάδας-Τουρκίας (15.04.22) 
  • Καινοτόμες τεχνολογίες για την προστασία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς: το βραβευμένο έργο Hyperion στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου (24.03.22)
  • Ζητήματα κυβερνοασφάλειας στις έξυπνες πόλεις του αύριο θα αντιμετωπίσει το IRIS (17.01.22) 
  • Χτίζοντας ένα μέλλον με αυτόνομα οχήματα στους δρόμους της Ευρώπης: Aυλαία για το ICT4CART (22.01.22)

  • Ένα καινοτόμο σύστημα εργαλείων από το έργο DIONE υποστηρίζει την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (15.12.2021) 

  • Οι Μεταφορές και η Εφοδιαστική στην Ελλάδα 4.0: Οικοδομώντας την καινοτομία μέσα από το 7ο επιτυχημένο συνέδριο της ITS Hellas (13.12.2021) 
  • O πρώτος Διεπιστημονικός Συνεργατικός Σχηματισμός στην Ελλάδα στο κρίσιμο πεδίο της προστασίας από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους (3.11.2021)
  • Το 7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ITS Hellas για τις Μεταφορές 4.0 στην Αθήνα, τον Δεκέμβριο (15.11.2022)
  • Με δυναμική ελληνική συμμετοχή ξεκινά το έργο EIFFEL για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής (07. 07.2021)
  • BOOSTLOG: Ενίσχυση του αντίκτυπου της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών και της εφοδιαστικής για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ε.Ε (30.06.2021)
  • Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο για το Φυσικό Διαδίκτυο – IPIC2021 – Η επόμενη διοργάνωση έρχεται το 2022 στην Αθήνα (16.06.2021) 
  • Στην Προεδρία τoυ Ευρωπαϊκού Οργανισμού ERTICO- ΙΤS Europe
    για δεύτερη φορά ο Δρ Άγγελος Αμδίτης. Μια σημαντική ελληνική διάκριση για τον τομέα μεταφορών (20.06.2021) 
  • Ευφυή Συστήματα Μεταφορών στην υπηρεσία της οδικής ασφάλειας από το έργο TN-ITS GO: Στην Εγνατία Oδό τρέχει ο Ελληνικός Πιλότος (25.05.2021)
  • Aνοικτός Διαγωνισμός καινοτομίας 5G-LOGINNOV: Το 5G στην υπηρεσία της εφοδιαστικής αλυσίδας και των λιμένων (28.05.2021) 
  • Ένα βήμα πιο κοντά στo λιμάνι του μέλλοντος (24.05.2021).
  • Ιδρύεται το πρώτο Ελληνικό Ενεργειακό Κέντρο Ικανοτήτων  (28.05.2021)
  • Με επιτυχία παρουσιάστηκαν ερευνητικές δραστηριότητες του ΕΠΙΣΕΥ και της ομάδας I-SENSE στο Διαδικτυακό Συνέδριο EUandU (19.01.2021) 
  • Με επίκεντρο την έρευνα και με τη συμμετοχή του Ι-Sense Group θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Συνέδριο ‘EUandU’ από την αντιπροσωπεία της Ε.Ε (11.01.2021)

Newsletter Sign-up

Register to receive all the latest info about research activities, projects and events at I-SENSE/ICCS.

Email is required Email is not valid
This field is required
Thanks for your subscription.
Failed to subscribe, please contact admin.

Quick Links

Institute of Communication and Computer Systems (ICCS)
National Technical University of Athens
School of Electrical and Computer Engineering / NTUA
Home
Contact
Career

I-SENSE Social

Facebook-f Youtube Linkedin-in Twitter
  • 9, Iroon Politechniou str. Polytechnic
    Campus - 15773 Zografou,
    Athens Greece

© Copyright 2023  |   All Rights Reserved   |   Powered by zulupixels.com

By continuing to use this website, you consent to the use of cookies in accordance with our Cookie Policy.

Accept