Στη γραμμή του τερματισμού στο Spetses Mini Marathon 2025

Στις αρχές του Οκτώβρη, η ομάδα μας συμμετείχε δυναμικά στο Spetses Mini Marathon 2025, μία από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις της χώρας, στο πλαίσιο του Ετήσιου Συνεδρίου I-SENSE 2025 (9–12 Οκτωβρίου).

Περισσότεροι από 50 ερευνητές και συνεργάτες έτρεξαν στους αγώνες, κάνοντας το I-SENSE την ομάδα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διοργάνωση! Μια πραγματική απόδειξη της ενότητας, του ενθουσιασμού και της διάθεσης όλων μας να ξεπερνάμε τα όρια — στην επιστήμη, στην έρευνα, αλλά και στη ζωή.

Με σύνθημα «Run Beyond Limits, Innovate Beyond Borders», η ομάδα μας έτρεξε τα 5 χιλιόμετρα με την ίδια επιμονή και συνεργατικό πνεύμα που χαρακτηρίζει κάθε μας ερευνητική προσπάθεια. Πέρα από τα χιλιόμετρα, η εμπειρία αυτή ήταν μια γιορτή σύνδεσης και ομαδικότητας: συνάδελφοι έγιναν συναθλητές, οι Σπέτσες έγιναν κοινό πεδίο έμπνευσης, και η καινοτομία συνάντησε την κίνηση και τον ρυθμό της φύσης.

Αρκετά μέλη της ομάδας μας πέτυχαν και εξαιρετικές ατομικές επιδόσεις, αποδεικνύοντας ότι το I-SENSE δεν διαπρέπει μόνο στην έρευνα, αλλά και στην αντοχή, τη συνεργασία και το πάθος για συνεχή πρόοδο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ερευνητές και συνεργάτες μας για τη συμμετοχή τους — και ειδικά σε όσους διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους:

  • Ιωάννης Παναγιωτόπουλος (SMAS): Τερμάτισε με χρόνο 21:30 και κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία του!
  • Παύλος Μπασαρας (INS): Τερμάτισε με χρόνο 21: 52 και έφτασε στην 4η θέση της κατηγορίας!
  • Δημήτρης Περράκης (ΙΤ): Με χρόνο τερματισμού 22: 03 κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία του!

Μπράβο σε όλους για την ενέργεια, το ομαδικό πνεύμα και το χαμόγελο στον τερματισμό !

Please share this