To Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος SAFERtec που συγχρηματοδοτείται από το H2020 προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά για υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης για την εναρκτήρια συνάντηση του έργου, που είναι προγραμματισμένη για τις 23 και 24 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα και όπου προβλέπεται να συμμετάσχουν έως 25 άτομα.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν:

  • Ενοικίαση αίθουσας συναντήσεων από τις 12:00 στις 23 Ιανουαρίου και έως τις 18:00 στις 24 Ιανουαρίου σε κάποιο χώρο στο κέντρο της Αθήνας κατά προτίμηση με καλή σύνδεση με το μετρό και εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο. Η αίθουσα θα πρέπει να διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο και οπτικοακουστικό εξοπλισμό για παρουσιάσεις.
  • Παροχή καφέ, αναψυκτικών και σνακς, για 3 διαλείμματα καφέ, η τιμή θα δοθεί ανά άτομο και ανά διάλειμμα καφέ. Ο ακριβής αριθμός ατόμων ανά ημέρα θα καθοριστεί λίγο πριν τη συνάντηση.
  • Παροχή γεύματος για κάθε ημέρα, η τιμή θα δοθεί ανά άτομο και ανά γεύμα. Ο ακριβής αριθμός ατόμων ανά ημέρα θα καθοριστεί λίγο πριν τη συνάντηση.
  • Παροχή δείπνου στις 23 Ιανουαρίου, η τιμή θα δοθεί ανά άτομο. Ο ακριβής αριθμός ατόμων θα καθοριστεί στις 23 Ιανουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν προσφορές, χωριστά για την αίθουσα και τα διαλείμματα καφέ, χωριστά για τα γεύμα και χωριστά για το δείπνο, έως 9 Ιανουαρίου 2017 περιγράφοντας τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν προς κυρία Κανέτη, despoina@iccs.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2107722398.

Η επίσημη πρόσκληση για την υποβολή προσφορών είναι διαθέσιμη και εδω.