To Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος INACHUS που συγχρηματοδοτείται από το FP7 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά για υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης για συνάντηση του έργου, που είναι προγραμματισμένη για τις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα και όπου προβλέπεται να συμμετάσχουν έως 30 άτομα.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν:

  • Ενοικίαση αίθουσας συναντήσεων σε κάποιο χώρο στην Αθήνα κατά προτίμηση με εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο και καλή σύνδεση με το μετρό. Η αίθουσα θα πρέπει να διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο και οπτικοακουστικό εξοπλισμό για παρουσιάσεις.
  • Παροχή καφέ, χυμών και σνακς, για 4 διαλείμματα καφέ, η τιμή θα δοθεί ανά άτομο και ανά διάλειμμα καφέ. Ο ακριβής αριθμός ατόμων ανά ημέρα θα καθοριστεί λίγο πριν τη συνάντηση.
  • Παροχή γεύματος για κάθε ημέρα, η τιμή θα δοθεί ανά άτομο και ανά γεύμα. Ο ακριβής αριθμός ατόμων ανά ημέρα θα καθοριστεί λίγο πριν τη συνάντηση.
  • Παροχή δείπνου για μία φορά, η τιμή θα δοθεί ανά άτομο. Ο ακριβής αριθμός ατόμων θα καθοριστεί λίγο πριν τη συνάντηση.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν προσφορές έως 13 Ιανουαρίου 2017, περιγράφοντας τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν προς κυρία Κανέτη, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Παλαιό Κτίριο Ηλ/γων Μηχ/κων, Γραφείο 21.31.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2107722398.

Η επίσημη πρόσκληση είναι διαθέσιμη εδώ