To Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών- ΕΠΙΣΕΥ, στο πλαίσιο των εργασιών του για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου UseItWisely, που συγχρηματοδοτείται από το 7o Πρόγραμμα Πλαίσιο, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά για τη δημιουργία βίντεο animation, το οποίο θα προβάλει την ολιστική προσέγγισης που αναπτύχθηκε για την καλύτερη διαχείριση και συντήρηση μικρών επιβατικών σκαφών.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν τη δημιουργία βίντεο διάρκειας 3 λεπτών, σε μορφή animation, το οποίο και θα παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τη μεθοδολογία που αναπτύχθηκε από τους εταίρους του Cluster 5 με στόχο την αύξηση του κύκλου ζωής μικρών επιβατικών σκαφών μέσω της ανάλυσης επιχειρηματικών μοντέλων με την χρήση προηγμένων ΤΠΕ.

Το βίντεο θα παραδοθεί σε μορφή ηλεκτρονικού αρχείου υψηλής ευκρίνειας. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν προσφορές έως 24 Ιουνίου 2016 περιγράφοντας τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν προς κυρία Κανέτη (despoina@iccs.gr).

Η επίσημη πρόσκληση για αποστολή προσφορών είναι διαθέσιμη και εδώ