NEXES APP Challenge Open Workshop Day ║ Tuesday, May 30th, 2017

NEXES APP CHAL FINAL JPG

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών & Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ή/και να συμμετέχετε στη μονοήμερη Συνάντηση Εργασίας, αφιερωμένη στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό υλοποίησης εφαρμογών για έξυπνα κινητά, NEXES App Challenge, που οργανώθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής δράσης έρευνας & καινοτομίας ΝΕΧΕS (NeXt generation Emergency Services). Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε στις 15 Μαΐου και είχε διάρκεια 2 μήνων.

Η Συνάντηση Εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 στο Κτίριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης Εργασίας, θα παρουσιαστούν από τους ίδιους τους δημιουργούς τους οι καλύτερες προτάσεις που συμμετείχαν στο διαγωνισμό & έχουν σαν βασικό προσανατολισμό την ανάδειξη εφαρμογών πραγματοποίησης επείγουσας κλήσης επόμενης γενιάς για την άμεση αντιμετώπιση περιστατικών έκτακτης ανάγκης (Next Generation 112 Emergency response Apps). Παράλληλα, θα συζητηθούν οι τάσεις & οι μελλοντικές προκλήσεις στο πεδίο των υπηρεσιών και τεχνολογιών επόμενης γενιάς για την αντιμετώπιση των περιστατικών έκτακτης ανάγκης και την παροχή καθολικής πρόσβασης σε όλες τις πιθανές ομάδες χρηστών από καταξιωμένους ομιλητές από τις ομάδες του NEXES.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα της Συνάντησης Εργασίας, θα μπορούσατε να επισκεφτείτε το επίσημο site του διαγωνισμού στην ακόλουθη ιστοσελίδα: http://nexesappchallenge.eu/news-feed/

Θα είναι χαρά μας να σας υποδεχτούμε!

Για τις συμμετοχές σας & για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της Συνάντησης Εργασίας, σας παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα εγγραφής: https://www.surveymonkey.com/r/PLS9TGK

Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούσατε να απευθυνθείτε στις συναδέλφους Αναστασία Μπολοβίνου, Scientific Project Manager (abolov@iccs.gr) και Σοφία Αδάμ, Communication Manager (sophia.adam@iccs.gr), τηλ. Επικοινωνίας: 210 – 772 1663.

Please share this